Siirry suoraan sisältöön

Partiolaisten adventtikalenterien myynti on alkanut!

  • tehnyt

Pitkäjärven Vaeltajat myy partiolaisten adventtikalentereita laadukkaan partiotoiminnan mahdollistamiseksi. Kalenterikampanja on vuosittain lippukunnan tärkein varainkeruumuoto, jonka tuotoilla katetaan merkittävä osa lippukunnan toimintakuluista.

Kalentereita voi ostaa verkkokaupasta osoitteesta adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/pitkajarven-vaeltajat-ry. Linkkiä käyttämällä kalenterien myyntituotot ohjautuvat automaattisesti PitValle. Kalentereita on saatavilla myös fyysisesti suoraan lippukunnan kololta. Jos haluat tulla ostamaan kalenterin suoraan kololta, otathan kuitenkin ensin yhteyttä kalenterikampanjapäällikköön. Vartiot tulevat toteuttamaan myös myyntiä kolon lähialueilla loka-marraskuun aikana, joten kannattaa pitää silmät auki ja seurata lippukunnan sosiaalisen median kanavia, joihin päivitetään lisätietoja!

Joulua odottaen,

Kalenterikampanjapäällikkö,
Eero Sahlberg
eero.sahlberg@pitkajarvenvaeltajat.fi